Logo-VR(gran-)

Vipper Room sessió 1

DIBINa, MOM/Elvivero i propost.org iniciem una nova aventura plegats. Es  tracta de Vipper Room, unes sessions nocturnes que de forma regular reuniran a Barcelona diferents propostes de l’escena cultural independent en un ambient lúdic i compromès.

 

SESSIÓ #1: CONCLAVE

 

31 de maig de 2013

De 22 a 5 h

 

Host: Agnès Eme

Vipper Room Image + Conclave Visual Guest: Joan Morey

On Stage: Ajo & Mastretta

Off Stage: Nico Baixas

Space Intervention: Le Freak

WC Exhibit: Tom14

Dance Floor: Vincent Abbo DJ

Resident DJ: Wealth

Visuals: OBserver

Kitchen: Nyam Nyam

 

 

Entrada: 10 eur

 

Sala Upload

Poble Espanyol (Plaça Major)

Av. Ferrer i Guàrdia, 13

Barcelona

 

+ info:

http://vipperroom.com

 

Pàgina a Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vipper-Room/367981256646010

Esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/138212659706623

 

Vipper Room és una iniciativa de

DIBINa

MOM/Elvivero

propost.org

 

Amb el suport d’ABSOLUT

 

 

Vipper Room és un nou escenari de la cultura contemporània independent de Barcelona. En un ambient lúdic, sense prejudicis, proposa fer confluir les diverses escenes i algunes de les propostes que conformen el panorama més inquiet de la ciutat, i també invitats no locals, amb ganes de generar interaccions i trobades inesperades.

 

Vipper Room presentarà cada dos mesos una programació nocturna que combinarà concerts, performances, sessions de DJ, spoken word, intervencions en l’espai, microexposicions i altres propostes creatives des de les 22 h fins a la matinada.

 

Vipper Room tindrà un títol en cada sessió, un autor convidat s’encarregarà de crear una imatge específica i un personatge de l’escena farà de mestre de cerimònies. A banda de la programació artística i el servei de bar, la jornada comptarà també amb espai de menjar.

 

Vipper Room és una iniciativa de DIBINa, MOM/Elvivero i propost.org, tres plataformes barcelonines que s’han caracteritzat pel seu compromís amb l’escena artística més arriscada i emergent de la ciutat.

 

Vipper Room compta amb el suport d’ABSOLUT.