04_FABRAiCOATS_prensa_baja

Festa d’inauguració de la Fabra i Coats

L’acte d’inauguració de la Fabra i Coats, que tindrà lloc el proper dissabte 29 de setembre,  inclou algunes propostes de poesia i spoken word:

Festa cultural d’inauguració de la fàbrica de creació Fabra i Coats
Dissabte 29 de setembre de 2012, de 18 a 3 h
Entrada lliure

El dissabte 29 de setembre s’inaugura la fàbrica de creació Fabra i Coats, el més gran i complex dels centres del projecte de Fàbriques de Creació de Barcelona, amb un programa festiu i creatiu, un veritable happening amb propostes artístiques de totes les disciplines que envairà les quatre plantes de la fàbrica durant més de vuit hores, de les 18 a les 3 h.

Concerts, propostes escèniques i de spoken word, projeccions i directes audiovisuals, experimentació sonora, performances, sessions de DJ i VJ, instal·lacions, pintures murals i accions participatives es desenvoluparan alhora en els diversos espais, pels quals el públic podrà transitar lliurement, tot construint el seu itinerari i la seva particular experiència.

Bibbe Hansen serà la convidada especial de la inauguració de la Fabra i Coats. Referent de la vida cultural de Nova York, Bibbe Hansen (1953) és filla de l’artista Fluxus Al Hansen i de l’actriu Audrey Hansen i mare del cantant Beck i té un recorregut vital molt intens. Participà en diversos films amb directors com Andy Warhol i Jonas Mekas. Formà un grup amb la filla de Jack Kerouac i passà per una etapa de delinqüència juvenil que inspiraria a Warhol el film Prison. Hansen, que es va criar en l’entorn de la Factory de Warhol a Nova York, proposarà a la Fabra i Coats una acció inspirada en statements de diversos autors i, d’aquesta manera, passarà simbòlicament el relleu a aquesta nova factoria creativa.

A la planta 0 es podrà seguir un ampli programa de concerts a l’Escenari principal i menjar i beure a l’Espai gastronòmic. A més hi haurà instal·lacions a l’exterior i a l’interior de la fàbrica.

A la planta 1 la Zona Picadely aplegarà instal·lacions de petit format i el Videolounge projeccions de vídeo i directes audiovisuals d’artistes de la ciutat.

A la planta 2 s’hi podran escoltar concerts experimentals en petit format a l’espai Càpsula sonora i ballar i esbargir-se amb sessions de DJ i VJ a la Dancefloor.

A la planta 3 es trobarà l’Espai escènic, on es podran veure actuacions i peces escèniques i de spoken word. A més, a la mateixa planta, es podrà gaudir d’una instal·lació.

Als llocs de pas es podran trobar, també, accions deslocalitzades que inclouen propostes de creadors contemporanis en formats com instal·lació, performance, pintura mural o plotters. A més a més, els artistes residents actualment a la Fabra i Coats obren els seus tallers o bé presenten accions específiques per a la inauguració de la fàbrica.

Els artistes participants en la inauguració de la fàbrica de creació Fabra i Coats són:
 
Bibbe Hansen, Evripidis and His Tragedies, Arbol, Territorio Comanche, Lydia Lunch + Cypress Grove + Elise Passavant, Crapulesque, Feral is Kinky, Observer, DJ Wealth, Antigua i Barbuda, Joan Morey, Carmelo Salazar, Rai Escalé, Fran Meana, Enrique Muda, Socatoba, Borja Alexandre, Queralt Antú, Angie Bonino, Xavier Gavin, Xavi Hurtado, Colectivo Le Virage, Francesca Llopis, Gerard Ortín, Esther Planas, Jesús Ramos, Mapi Rivera, Avelino Sala, Toni Serra*)Abu Ali, Ricardo Trigo, Ruben Verdu, Alejandro Vidal, Nico Baixas, Guillermo Hernaiz – DJ Dr. Love, DJ C.C Crack aka Samantha Gibson, Logical Disorder + Daniel Pérez, Fito Conesa VJ, Lolo + Sosaku, Jaume Ferrete, Ania Nowak, L’Eix, Bèstia Ferida, Riot Über Alles, Joan Martí Ortega, Jorge Rodríguez-Gerada, Zosen + Mina Hamada, La Central del Circ, Marçal Font + Dani Orviz, Miguel Noguera, Cristina Blanco, Jordi Oriol, Ajo + Judit Farrés, Pere Faura, Diana Junyent Torres, Carles Congost, Jose Begega aka Astroboi, Maria Cosmes, Jordi Ferreiro, L’Automàtica, Mariokissme, Post Op + D-sex3, Rita Rodriguez, Luis Jaume, Nuria Legarda, Ilia Mayer, Xavi Muñoz, Les Salonnières, R. Marcos Mota, Iglor, Insectotròpics, L’Ull Cec, Konic THTR, Chuso Ordi, Taller de Ideas, Lefreak, Nyamnyam, Sweet 180º.

En concret, us recomanem aquestes propostes, relacionades amb la poesia i la veu:

Bibbe Hansen, acció inaugural
Planta 0, 18. 30 h

Lydia Lunch + Cypress Grove + Elise Passavant
Planta 0, 22.30 h

Jaume Ferrete + Gerard Ortín + R.Marcos Mota + Ania Nowak
Planta 2, 20 h

Marçal Font + Dani Orviz
Planta 3, 19 h

Jordi Oriol, La caiguda d’Amlet
Planta 3, 22 h

Ajo + Judit Farrés
Planta 3, 23 h

Diana Junyent Torres
Planta 3, 1 h

Dissabte 29 de setembre de 2012, de 18 h a 3 h
Entrada lliure
Esdeveniment a Facebook: http://www.facebook.com/events/173830436086803

FABRA I COATS
C/ Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
http://fabraicoats.bcn.cat/
Metro: Sant Andreu (L1)
Autobús: 11, 35, 40, 73, B20 i N9
Renfe: Sant Andreu Comtal